RoodPurper

Leergang

Leergang Doorbreken organisatiepatronen

Je leert terugkerende - systemische - organisatie patronen te diagnosticeren en deze te doorbreken. Basis vormen uitgangspunten van de systemische en de psychodynamische theorie. Aan de hand van je eigen vraagstukken leer je, hoe managers, het (leidende) team en de adviseurs die hen ondersteunen de systemische patronen – zonder zich daar bewust van te zijn - zelf in stand houden. 

De leergang duurt ruim een half jaar. Er zijn 6 bijeenkomsten van een dag, waar steeds in afwisseling van theorie en praktijk wordt gewerkt. Elke bijeenkomst staat in het teken van één specifiek patroon en een thema, waarna er ruim de tijd zal worden genomen om steeds twee actuele casussen van de deelnemers vanuit dit perspectief door te werken. Om optimaal te profiteren van het ervaringsleren in deze leergang is het nodig dat de deelnemers zelf een (weerbarstig) veranderingsproces onder handen hebben. 

De 19de leergang start op 11 oktober 2024: download hier de brochure. 

Inlichtingen of een optie nemen? Stuur een mail naar info@roodpurper.nl of neem contact op met Odette Moeskops op 06-24558752.