RoodPurper

Actueel

Nieuw: 'Onweerstaanbare objecten, narratieven en bruggenbouwers'.

Verschenen in het nieuwe boek van systeemdenkers  "Meer dan de som der delen", onder redactie van Leike van Oss en Brechtje Kessener.

Nieuw: 'Verschil maken in kwesties die er toe doen'

Mijn artikel over tegenspraak in de top, is gepubliceerd in Goed bestuur en toezicht, nummer 1 - 2019. Hier download je het artikel, getiteld: Verschil maken in kwesties die er toe doen

13 en 14de leergang Doorbreken organisatiepatronen: open voor inschrijving

in oktober 2019 start de 13de editie van de leergang Doorbreken van organisatiepatronen: er zijn nog enkele plaatsen. De brochure vind je hier. De 14de editie start in februari 2020. De brochure vind je hier.

2-daagse workshop: Onweerstaanbare objecten en narratieven

De volgende editie vindt plaats op 25 oktober en 29 november 2019. Download de brochure hier

Blogs:

- Over rêverie. Stuiteren van emoties

- Moetens durven te betwijfelen

Verschil maken in kwesties die er toe doen

Onweerstaanbare objecten

Opgericht per 16-2-2018: De Ambachtschool voor organiseren en veranderen

10 organisatieprofessionals met ieder een eigen handtekening in het vak en een eigen opleidingsaanbod, hebben de handen ineengeslagen en de Ambachtsschool voor organiseren en veranderen opgericht. www.deambachtsschool.org. Bij ons kun je leren in de diepte. Ik ben zeer verheugd met ons inititatief. 

2de druk Doorbreken organisatiepatronen

Begin 2017 is de 2de druk van het boek Doorbreken van organisatiepatronen verschenen: via de tab 'boek' lees je de preview, recensies en kun het boek bestellen.

Nieuw artikel in M&O: Jongleren met identificatie

In december 2016 verscheen in M&O (Management en Organisatie) een nieuw artikel "Jongleren met identificatie" - Over meervoudige partijdigheid. Je kunt het artikel ook downloaden via de tab 'publicaties'. Voor voormalige deelnemers aan de leergang Doorbreken organisatiepatronen werden begin 2017 over 'meervoudige partijdigheid' leerbijeenkomsten georganiseerd. Ook op de OOA congressen van 2017 en 2018 was Odette Moeskops met dit onderwerp present: zij verzorgde hier een workshop. 

In M&O: recensie Doorbreken organisatiepatronen

In november 2016 verscheen in M&O (Management en Organisatie) een recensie van het boek Doorbreken organisatiepatronen door M. de Man: een interessante vergelijking met het werk van Arend Ardon. Via de tab 'boek" kun je de recensie lezen.

 

 

Hoewel de informatie op deze site zo nauwkeurig en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen en/of onjuistheden in informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. 


De inhoud van deze site is beschermd door auteursrecht. Elke vorm van duplicatie is verboden.